LevAnde i Glädje

Sagt om Ulla: 


Den här till synes väna vackra rätt späda kvinna, är nåt så rasande mycket mer än så, att jag bara måste berätta lite. Hon drivs av en passion och en övertygelse så stark att den lätt gör henne till den starkaste människa jag känner, med en aldrig sinande människokärlek. Och en osviklig Tro på det goda i Alla människor. 

Med utgångspunkt i boken En Kurs i Mirakler, (och jag lovar att det ÄR verkligen en kurs i mirakler!) håller hon kurser, föreläsningar för grupper, har samtal med enskilda, och mycket mer. 

Med många gapskratt, mycket fnitter, ett oändligt tålamod och emellanåt lite tårar, gör hon en makalös insats. låt henne hållas, ge henne resurser, och fler och fler uppdrag och det skulle inte förvåna mej om vi hade Fred på Jorden i ett nafs! 

Ulla Wallin, vi är så många som har Dej att tacka för så mycket! Ulla har ett litet företag som drivs helt genom donationer. Det heter LevAnde i Glädje. Du hittar henne på levandeigladje.se

Barbro, Nybro


En resa till frihet från det förflutna. Med hjälp av Ulla och förlåtelseskolan fick jag en lycklig barndom. Och en vetskap om att jag ALLTID är trygg, älskad och omhändertagen!

Sophie, Malmö

Illusionen att jag måste "göra gott i världen" för att berättiga min existens har jag burit på i många, många år. Nu vet jag att det inte är sant. Bara genom att finnas till är jag värd kärlek.

TACK finaste Ulla att du påminde mig!

Charlotte, Hörby 

Sjukgymnast och lärare Ulla Wallin

Väldigt mycket tack för en fin och vacker helg. 

Ulla, du är mästerlig i din roll som ledare. 

Din kunskap i ämnet och ditt förhållningssätt till detsamma är enastående. 

Förankrad, lyhörd med full koll hela tiden. 

Välplanerad och flexibel. 

Du som arbetat som lågstadielärare och lyckats förvandla vilda lammflockar till medvetna skolbarn, har självklart bästa kompetens för att leda och skapa trygghet i grupper. 

Din förmåga att styra samtalen så att orden verkligen når kärnan och stannar kvar där, skapar trygghet och hjälpar var och en att inte bli privat utan bara mycket, mycket personlig. 

Dina övningar innehåller en enkelhet och ett djup på samma gång och att vi hela tiden läser upp det vi skrivit för gruppen, hjälper oss att se på oss själva utifrån. 

När vi tar del av gruppens läsningar, vidgar det våra vyer samtidigt som vi känner igen oss i alla och allt. Processen är tydlig i och med att vi sparar våra anteckninar och får återkommatill dem vid senare tillfälle. 

Ja, detta är en utvecklingsprocess som heter duga! 

Vi får vara mycket glada att finnas med i detta sammanhang. 

Veronica

Ulla Wallin - 070 30 93 856 - info@levandeigladje.se


Copyright © Alla rättigheter förbehållna